Om oss

VILKA ÄR VI


Adorme AB registrerades 2016 och driver sen dess webbutiken Heromic.se. Idén till webbutiken kom när vi själva som inbitna nördar hade problem att hitta de samlarprylarna som vi själva var ute efter. Som samlare i Sverige hade man fram tills dess varit tvungen att förlita sig på utländska butiker eller andrahandsmarknaden i Sverige.

Vårt mål med webbutiken Heromic.se var att ändra på detta. Vi vill erbjuda en svensk webbutik där samlare får tillgång till ett stort och brett sortiment av actionfigurer och andra samlarprylar, där man kunde handla tryggt och säkert utan att behöva oroa sig för höga fraktkostnader, tullavgifter, momspåslag och andra otrevliga överraskningar.


Till en början låg fokuset på Star Wars prylar. Men sedan starten 2016 har sortimentet utökats med bland annat Marvel, Harry Potter, Batman, Pokémon och andra favoriter från film och tv-serier.

ett stort och brett sortiment av actionfigurer och andra samlarprylar

Verksamheten bedrivs idag från Gustavsberg där vi har vårt kontor och lager. Vi har valt att satsa på det som vi kan bäst, vilket är e-handel och har därför ingen fysisk butik. Kunder är dock alltid välkomna att komma och hämta sina beställningar fraktfritt hos oss i Gustavsberg.

SVERIGES BÄSTA SORTIMENT


Heromic.se ska erbjuda Sveriges bästa sortiment av actionfigurer och prylar. Vi ska sälja kvalitativa actionfigurer och leksaker från de bästa märkena till konkurrenskraftiga priser.

Vårt sortiment består idag av tusentals prylar från allt mellan Marvel och Harry Potter. Vi strävar hela tiden efter att erbjuda ett så komplett sortiment som möjligt av prylar och actionfigurer. Detta gör vi tillsammans med våra kunder som kommer med önskemål och feedback på hur vi kan förbättra vårt sortiment.

Vi samarbetar med välrenommerade  leverantörer i både Europa och USA och kan erbjuda alla de bästa märkena så som Hot Toys, NECA, Hasbro, Bandai och Diamond Select. Oavsett om du gillar Gundam, Transformers, Star Wars eller Harry Potter så är vår ambition att du ska hitta det du söker hos Heromic.se.