E-Sportskola

E-Sportskola för barn och unga i Stockholm

Adorme AB samarbetar med e-sportskolan E-Sports Academy


E-Sports Academy - den ultimata e-sportskolan för barn och unga i Gustavsberg, strax utanför Stockholm! E-Sports Academy erbjuder en unik möjlighet för unga spelentusiaster att fördjupa sig i e-sportens spännande värld. E-Sports Academy tror på att kombinera lekfullhet och lärande för att hjälpa eleverna att utvecklas som individer och som e-sportsspelare.


Vad är E-Sports Academy?

E-Sports Academy är en skola som fokuserar på att ge barn och ungdomar möjlighet att spela tillsammans med andra i samma ålder, med professionella tränare som coachar, stöttar och motiverar dem genom hela deras e-sportsresor. Målet för E-Sports Academy är att skapa en trygg och rolig miljö där eleverna kan blomstra och utvecklas både som spelare och som individer.


Spelkurser hos E-Sports Academy

E-Sports Academy erbjuder ett brett utbud av spelkurser som täcker populära e-sportstitlar som Fortnite, Valorant, Counter Strike och League of Legends. Oavsett om eleven är nybörjare eller redan har erfarenhet av spelen, har E-Sports Academy något för alla. Kurserna är utformade för att hjälpa eleverna att förbättra sitt spel, utveckla strategier och samtidigt ha kul.


Vad man kan förvänta sig

Under träningspassen får deltagarna möjlighet att spela tillsammans i lag och har alltid en engagerad tränare med sig som coachar och ger instruktioner under matchen. E-Sports Academy fokuserar på teamwork, kommunikation och individuell skicklighet för att hjälpa eleverna att nå sin fulla potential som e-sportsspelare.


För vem är E-Sports Academy?

E-Sports Academy är perfekt för de som älskar att spela och vill lära känna andra barn och ungdomar med ett gemensamt intresse. Oavsett om man är ute efter att spela på hobbynivå eller drömmer om att bli en professionell e-sportsspelare, har E-Sports Academy resurserna och expertisen för att hjälpa dem att ta sitt spelande till nästa nivå.

Målet för E-Sports Academy är att skapa en community där alla känner sig välkomna och där man tillsammans kan utforska världen av e-sport. Om du är intresserad av att lära dig mer om E-Sports Academy och deras kurser, tveka inte att besöka deras hemsida:


www.esportsacademy.se


E-Sports Academy ser fram emot att välkomna dig till deras e-sportsfamilj och hjälpa dig att uppnå dina e-sportsmål!